Fra chips, kaffe og spegepølser til juice: Ny juice-direktør er hoppet på cyklen

Rynkebys direktør, Peter Frank Andersen, tiltrådte 1. december sidste år. Foto: Michael Nørgaard

Fra chips, kaffe og spegepølser til juice: Ny juice-direktør er hoppet på cyklen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

49-årige Peter Frank Andersen er ny adm. direktør i Rynkeby Foods, hvor han tog over efter Jørgen Dirksen, som stoppede efter 17 år på pinden - den nye mand er kastet ind i firmaet i en turbulent tid med store forandringer, og så cykeltræner han for at blive klar til sin første tur med Team Rynkeby om få uger.

Hvad overbeviste dig om at blive ny direktør i Rynkeby Foods?- Det var jeg ikke i tvivl om. Jeg er oprindeligt fra Svendborg og Rynkevby har altid stået som en fantastisk virksomhed med gode værdier og en god kultur for mig. En virksomhed som har taget et stort ansvar - ikke mindst med Team Rynkeby.

Du har erfaring med salg af alt fra chips og spegepølser til kaffe fra nogle af dine tidligere job? Hvad skal du bruge her?- Jeg har arbejdet med hurtigt omsættelige dagligvarer, så det ved jeg en del om - og jeg ved, hvad det betyder at have stærke brands og en kultur, som er stærkt værdidrevent. Det handler om mere end blot at tjene penge i Rynkeby, og det vil jeg gerne holde fast i.

Du tiltrådte 1. december. Hvordan har den første tid været?- Det har været turbulent, og det er både godt og skidt. Jeg efterfølger Jørgen (dirksen, red.), som har været her i 17 år, og så er det godt, at der sker en masse nye ting. Det giver mig mulighed for at sætte mit eget fingeraftryk på, hvordan virksomheden skal udvikle sig.

Hvor ser du Rynkeby bevæge sig hen under din ledelse?- Det handler om at få styr på alle de ting, der er sat i gang i lige nu. Og så handler det ellers om at tegne fremtidens strategi og vision for Rynkeby med alle de muligheder, vi er i gang med at skabe. Vi skal skabe et klart billede af, hvor vi skal hen - og så skal vi holde fast i de gode ting og den stærke kultur, medarbejdertrivsel og sundhed, som er noget af det vigtigste i Rynkeby, for så mange forandringer skaber også nogle frustrationer, så det er meget vigtigt, at vi har den base.

Du skal snart være sammen med en del af de ansatte i andre rammer?- Ja, om to uger cykler vi 70 medarbejdere til Paris med Team Rynkeby, og det glæder jeg mig utroligt meget til - og så jeg glæder jeg mig til at være med til at gøre noget for en masse børn gennem Team Rynkeby. Det er en af de fantastiske ting ved virksomheden, som gjorde det let for mig at sige ja.

Var du en aktiv cykelrytter i forvejen?- Jeg har cyklet før, men slet ikke trænet på den måde, så jeg har været en del på cyklen på det sidste. Det er meget lidt, jeg har cyklet før, men jeg glæder mig utrolig meget til den tur og til at være sammen med medarbejderne på den måde

Hvad laver Peter Frank Andersen, når han ikke presser juice- Ja, jeg cykler en hel del i øjeblikket, men ellers bruger jeg min fritid med min familie, spiller lidt badminton og golf - og så pendler jeg en del tid i bilen mellem Vejle, hvor vi bor, og Rynkeby.

Fakta
Peter Frank Andersen49 år, adm. direktør i Rynkeby Foods A/S

Tiltrådte 1. december 2017 - hvor han tog over efter Jørgen Dirksen, som havde siddet på posten i 17 år.

Bor i Vejle med hustruen og tre større børn.

Tidligere adm. direktør for Atria Danmark, hvor han havde ansvaret for 3-Stjernet spegepølse bl.a. Før det arbejdede han hos KiMs, og tidligere bl.a. hos Lego-koncernen og i Merrild Kaffe.

Fra chips, kaffe og spegepølser til juice: Ny juice-direktør er hoppet på cyklen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce