De taler 20 sprog forskellige hos Ordbogen, men nu fortæller de i et helt nyt sprog om virksomheden

Firmaets hund er med, der er hyggebilleder fra kantinen og optagelser af nye medarbejdere under faldskærmsudspring.

Og så er firmaets nye chef for hr og rekruttering, Whitney Jørgensen med i den video-debut, som Odense-firmaet Ordbogen i går lagde ud på bl.a. Facebook og Linkedin.

Canadiske Whitney med det danske efternavn (hendes far er dansk) har kun været få uger i jobbet, hvor hun har ansvaret for at rekrutter de rigtige folk til firmaet. Det er hun i fuld gang med, og en af de nye metoder, hun straks har taget i brug er video og de sociale medier.

Video - et værktøj

- Video kan være med til at sikre, at alle både lokalt og internationalt får et større kendskab til, hvad Ordbogen står for, siger Whitney Jørgensen.

Hun har erfaring med at bruge video fra sin ejendomsmæglerkarriere hjemme i Toronto, så hun var ikke i tvivl om, at det var et værktøj, som også Ordbogen kunne få gavn af i rekrutteringsøjemed og til at fortælle historien om firmaet.

- Vi har ikke brugt video før på sociale medier, men det skal vi, fordi det højner folks sociale bevidsthed om os. Der er mange, som ikke er klar over, hvad vi laver, siger hun.

Den 29-årige rekrutteringschef er selv gennemgående i videoen, hvor seeren introduceres for både firmahunden, møder de ansatte under middag, sjov og arbejde - men også på den skydiving-tur, som alle nye medarbejdere på Ordbogen A/S får tilbud.

Den første af mange

- Når det er mig, der fortæller, så er det fordi, det er vigtigt med internationalt rekruttering i fokus, at det er en "native" engelsk-talende person, som taler og fortæller, siger hun.

Videoen er kun den første af mange videoer, siger hun. De næste tre er allerede på tegnebrættet hos den nye rekrutteringschef i Ordbogen, som i dag har 100 ansatte. De taler 20 forskellige sprog - og præsenterer sig nu også i videoformat.

  • Byline_

    Af:

Mere om emnet

Se alle
Headhunter: Voldsomt vokseværk i Ordbogen

Headhunter: Voldsomt vokseværk i Ordbogen

Rekordår for Ordbogen A/S

Rekordår for Ordbogen A/S

Dårlige tysk-kundskaber koster job i Danmark