Fortsat krig på benzinpriser

Bilisterne kan spare op til halvanden krone pr. liter ved at se sig grundigt for, vurderer FDM.
Foto: DALSGAARD MIRIAM/POLFOTO

Fortsat krig på benzinpriser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Benzinpriserne stiger til over 12 kroner, men priskrigen vil fortsætte, vurderer FDM.

Selvom den stigende oliepris tirsdag sparker tankstationernes benzinpriser højt i vejret, vil selskabernes priskrig om kunderne forsætte, så bilisterne stadig kan spare en krone til halvanden på literen ved at se sig grundigt for, vurderer Forenede Danske Motorejere (FDM).

Den generelle forbrugerprisstigning får ikke selskaberne til generelt at nedsætte den avance, der indgår i listepriserne. Den lægger selskaberne blot oven i olieprisstigningen. Så de vil stadig have et overskud at tage af til at føre priskrig fra tid til anden i udvalgte områder, siger FDM's chefkonsulent, Torben Kudsk, til Ritzau.

FDM's erfaring er, at hverken prishop eller prisfald fører til mere eller mindre priskrig, der nu har eksisteret som en permanent tilstand på det danske marked i fem år.

- Danmark har forholdsvis mange tankstationer i forhold til andre lande, så priskrigen vil fortsætte, også selv om selskaberne taber milliarder af kroner i tabt fortjeneste. Det er dybest set en kamp om, hvem der på lang sigt skal vinde, siger Torben Kudsk.

Fortsat krig på benzinpriser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce