Fortsat fremgang i Lundbeck


Fortsat fremgang i Lundbeck

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medicinalvirksomheden Lundbeck fik god fremgang i salget. Forventningen til 2008 fastholdes trods flop med Alzheimer-middel.

Det danske medicinalselskab Lundbeck fremlagde i dag et pænt halvårsregnskab med omsætningsfremgang og et resultat af den primære drift på 363 millioner kroner.

- Lundbeck har opnået et særdeles godt finansielt resultat for 2. kvartal 2008. Omsætningen fortsætter med at vokse og er i løbet af 2. kvartal 2008 steget med 12 procent i forhold til samme periode sidste år, påpeger Lundbeck-ledelsen i regnskabet.

Valby-virksomhedens resultat er dog præget af millionfloppet med Alzheimers-midlet Flurizan i juni. Der betyder, at Lundbeck har afskrevet 481 millioner kroner på købet af Alzheimer-midlet Flurizan.

Men bortset fra denne afskrivning er resultatet af den primære drift steget med 22 procent i forhold til samme kvartal i fjor. Derfor er ledelsen med koncernchef Ulf Wiinberg i spidsen særdeles tilfreds med regnskabet.

- Vi er meget tilfredse med igen at konstatere, at vores produkter vinder markedsandele, og at vores forretning grundlæggende er meget velkørende og solid, siger Lundbecks koncernchef Ulf Wiinberg.

Selskabet fastholder forventningen om et resultat af den primære drift på 2,8-2,9 milliarder kroner og en omsætning på 11-11,5 milliarder.

Fortsat fremgang i Lundbeck

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce