Formand om nyt selskab: Det vil styrke hele Jysk Fynske Medier

Jysk Fynske Mediers bestyrelsesformand Gert Eg hilser det nye initiativ med FST Invest ApS velkomment, selv om det i første omgang er et fynsk projekt. Senere skal det komme hele koncernen til gode.

Formand om nyt selskab: Det vil styrke hele Jysk Fynske Medier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er helt fint, at Den Fynske Bladfond gennem sit ejerskab af Fyens Stiftstidende A/S vil investere i nye forretningsområder. I sidste ende vil det komme alle i koncernen til gode, siger Jysk Fynske Mediers formand, Gert Eg.

Det er kun positivt for hele Jysk Fynske Medier-koncernen, at der med oprettelsen af selskabet FST Invest ApS nu gøres forsøg på at finde nye forretningsområder og projekter. Det mener formanden for bestyrelsen i Jysk Fynske Medier P/S, advokat Gert Eg, Vejle.

- Jeg ser absolut positivt på tiltaget med FST Invest, for de tiltag, som selskabet skal i gang med, er dybest set nogle, som vi ikke har penge eller ressourcer til at sætte i søen i koncernregi. Vi vil løbende være med i processen, og hele intentionen er jo at finde kvalificerede projekter, der kan komme hele koncernen til gode, siger Gert Eg.

- Men burde det ikke være en ren koncernopgave at udvikle og identificere nye forretningsområder, der kan sikre indtjening i fremtiden for Jysk Fynske Medier?

- Jo, men vi har ikke haft de penge til udvikling de seneste par år, som vi gerne ville have haft. Det betyder dog ikke, at vi ikke også på koncernbasis sætter mange ting i gang, det, der nu skal til at ske på Fyn, vil være et godt supplement, og det ene udelukker jo ikke det andet.

- Har du noget bud på, hvad det kunne være for nye tiltag, det nye selskab kan kaste sig over?

- Det tilkommer ikke mig at anvise. Nu skal selskabet i gang og finde sine egne ben med sin egen ledelse, og så vil vi følge det tæt og have en tæt dialog om, hvad der kan udvikle sig til at blive sunde projekter. Det nye tiltag bifaldes hele vejen rundt, og jeg synes, det er et godt supplement til det udviklingsarbejde, som er helt nødvendigt, og som sker løbende i koncernen.

Formand om nyt selskab: Det vil styrke hele Jysk Fynske Medier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce