Med placeringen ved en af Odenses mest trafikerede indfaldsveje skaber Sydbank let adgang til sit nye områdekontor.

Tilgængelighed, synlighed og masser af parkeringspladser. Det har været nøgleordene i valget af placeringen for Sydbanks nye områdekontor på Fyn. Samtidig tager indretningen af det nye domicil højde for den måde, som kunderne bruger banken på i dag.

Sidste år købte banken hjørnegrunden i krydset Kløvermosevej og Søndre Boulevard, og med OUH på den anden side af ringvejen kommer den nye bankbygning til at ligge i et af byens mest trafikerede kryds.

Det nye områdekontor, der bliver på cirka 3000 kvadratmeter, opføres i tre etager.

Flytter ind til næste år

Grunden blev sidste år købt af Odense Kommune for cirka 3,5 millioner kroner, og samtidig blev Sydbanks nuværende hovedkontor i bymidten sat til salg.

Det er endnu uvist, hvad byggeriet kommer til at koste, men det vil som minimum komme til at ligge i størrelsesordenen 45 til 50 millioner kroner. Licitationen begynder i midten af marts og forventes afsluttet inden udgangen af april, og hvis alt går som planlagt går den første spade i jorden i begyndelsen af maj. Dermed kan byggeriet så klar i forsommeren 2017.

  • Bach-Laursen_Thomas_(2015)_014

    Af:

    Journalist, HD(A). Er skrivende på erhvervsredaktionen. Uddannet fra SDU i 2005 med praktik på Dagbladet Børsen. Har tidligere været på lokalredaktionen i Kerteminde, hvor også tovholderfunktionen på Kerteminde Ugeavis blev udfyldt over flere omgange. Senest da avisen blev relanceret i 2011. Siden blev der lavet nyheder til Fyens.dk og trukket i snorene bag tillægget Man:d, der i dag går under navnet Gear. Tjente de første lommepenge på en afløsertjans som avisbud. Gæt selv hvilket blad.