SDU Erhverv åbner kontaktkontor i Sorø

Karrieredagene i Odense er til for, at studerende og virksomheder kan møde hinanden. På messen i marts opstod der dog også et helt andet samarbejde, idet Niels-Henrik Glisbjerg fra Sorø Erhverv fik overtalt SDU Erhverv til at rykke ind på et kontor i Sorø.
Foto: Jens Wognsen

SDU Erhverv åbner kontaktkontor i Sorø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kontakt mellem studerende og lokale virksomheder er målet, når SDU Erhverv snart åbner kontor i Sorø. Det er første gang, den fynske enhed starter et lignende samarbejde på Sjælland

SDU Erhverv åbner inden længe et kontor i Sorø, hvor de skal skabe kontakt mellem områdets virksomheder og de studerende på universitetet.

Det sker, idet de ser gode muligheder for at matche studerende med virksomheder i den sjællandske kommune, hvis de selv bliver en del af lokalområdet.

- Vi gør det, fordi vi mener, vores studerende kan vinde noget ved, at vi er tæt på det lokale erhvervsliv, og det lokale erhvervsliv kan vinde noget ved, at vi er tæt på de studerende, siger Jacob Krummes, som er konstitueret afdelingsleder ved SDU Erhverv.

Sorø er den første kommune på Sjælland, med hvilken SDU Erhverv indgår et rekrutteringssamarbejde, og det var under Karrieredagene i Odense i marts, at de to for første gang fik øjnene op for hinanden.

- Det var fordi, Niels-Henrik (Glisbjerg, erhvervschef, red.) og Sorø Erhverv henvendte sig, var proaktive og rakte en arm ud, og deres erhvervsliv er interessant og har et uudnyttet potentiale, forklarer Jacob Krummes.

Sagde ja til Sorø på messe

Niels Henrik-Glisbjerg fortæller da også, at det var ham, og resten af Sorø Erhverv, der i første omgang havde udset sig SDU Erhverv som partner.

- Vi ville gerne tilbyde dem nogle kontorfaciliteter, hvis de havde lyst til at komme til Sorø, og det sagde de ja til, siger han.

For ham handler samarbejdet ligeledes om at kunne få skabt nye forbindelser mellem studerende eller dimittender og virksomheder, der er på jagt efter arbejdskraft.

- Det er altid nemmere at få ting til at lykkes, jo tættere man er på hinanden, forklarer Niels-Henrik Glisbjerg.

SDU Erhverv vil være til stede i Energiens Hus i Sorø hver mandag fra d. 9. maj.

Samarbejdet er som nævnt det første på Sjælland, men enheden indgår allerede i erhvervssamarbejder med blandt andre Odense Kommune og Business Kolding.

Hvorvidt SDU Erhverv kunne finde på at brede sig til flere dele af Sjælland, er ikke til at sige endnu. I første omgang skal der rykkes ind på kontoret i Sorø.

- Vi holder det til Sorø i første omgang. Det er et spørgsmål om lige at få lov at teste det af og se, hvad det giver, siger Jacob Krummes.

SDU Erhverv åbner kontaktkontor i Sorø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce