Flertal vil bevare TryghedsGruppen


Flertal vil bevare TryghedsGruppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Valget i TryghedsGruppen endte med otte ud af 21 pladser til "oprørsgruppen". Bestyrelsesformand Michael Olufsen er tilfreds med valget og ser nu fremad.

Der blev taget endnu en omgang i slagsmålet om de 25 milliarder kroner i TryghedsGruppen tirsdag, da valgresultatet til gruppens repræsentantskab i hovedstaden kom frem.

Blandt de 21 pladser blev otte af kandidaterne fra den såkaldte oprørsgruppe valgt ind, blandt andre Henrik Vad, direktør i Capinordic Bank, som netop er gået konkurs.

På forhånd har der været blæst om valget, fordi oprørsgruppen - med tidligere bankdirektør Jørn Astrup Hansen i front - ønsker at opløse TryghedsGruppen og give ejerskabet af pengene til kunderne i henholdsvis TrygVesta og Nordea Liv & Pension.

En anden gruppe - med bestyrelsesformand Michael Olufsen i spidsen - ønsker derimod at bevare TryghedsGruppens nuværende form og fortsat drive TrygFonden og eje 60 procent af forsikringskoncernen TrygVesta.

Og den gruppe sejrede, mener Mikael Olufsen, som er Mærsk Mc-Kinney Møllers svigersøn og tidligere administrerende direktør i Toms Chokoladefabrikker.

- Valget viser klart, at medlemmerne ønsker, at vi skal bevare og udvikle Tryg-fonden og TryghedsGruppen. Det har der jo været diskussion om, og det er der ikke nogen basis for i øjeblikket. Der er et klart flertal og en kæmpe opbakning bag det, siger Mikael Olufsen til RB-Børsen.

Bestyrelsesformanden vil ikke høre tale om en "modstandergruppe".

- Nu er valget overstået, og nu skal vi alle sammen samarbejde, siger Mikael Olufsen.

Blandt de valgte er også skuespilleren Peter Mygind og tidligere politichef i København Per Larsen, som begge støtter Michael Olufsen.

De to kendisser har været i søgelyset for deres kandidatur, fordi de samtidig har modtaget penge fra TrygFonden, der er en del af TryghedsGruppen, til forskellige projekter.

Flertal vil bevare TryghedsGruppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce