Flertal for hastelov om hushjælpsfradrag


Flertal for hastelov om hushjælpsfradrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis vi ikke får det ikke hastebehandlet, sættes alt i stå, siger S-gruppeformand Carsten Hansen.

Socialdemokraterne vil hjælpe regeringen med at hastebehandle lovforslaget om skattefradrag for udgifter til håndværkere, så lovforslaget kan vedtages, inden Folketingets sommerferie grundlovsdag den 5. juni.

Det siger Socialdemokraternes gruppeformand, Carsten Hansen, efter et gruppemøde torsdag morgen.

Dermed er der fortal for at dispensere fra reglerne, så lovforslaget kan hastebehandles.

- Vi har sagt ja til en hastebehandling. Hvis vi ikke får det hastebehandlet, sættes alting i stå, siger Carsten Hansen.

Det er Venstres gruppeformand, Kristian Jensen, der har bedt de andre partiers gruppeformænd dispensere fra reglerne og gå med til en hastebehandling.

Socialdemokraterne kræver, at ministrene kan indkaldes i Folketingets udvalg, at de besvarer alle folketingsmedlemmernes spørgsmål samt at der er tid mellem lovforslagets første- og andenbehandling, fastslår Carsten Hansen.

Skønt lovforslaget ikke er fremlagt, mener han, at Folketinget kan nå at vedtage lovforslaget inden sommerferien, så folketingsåret ikke skal forlænges med mødedage efter grundlovsdag.

- Men hvis vi ikke kan nå det, er vi indstillet på at tage de dage, der er nødvendige, siger Carsten Hansen, som påpeger, at Folketingets sidste mødedag er onsdag den 1. juni.

Spørgsmål: - Kan statsministeren så ikke udskrive et forårsvalg?

- Det bliver i hvert fald svært at bede os vedtage forslag, de gerne vil have igennem, og så udskrive et folketingsvalg, så alle forslag bortfalder. De kan derefter først gennemføres, når der er valgt et nyt Folketing, siger Carsten Hansen og tilføjer:

- Hvis vi når helt hen til den 1. juni eller senere, så er chancen forpasset for et forårsvalg. Hvis Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti mener dette forslag, så kan der ikke blive foretaget et forårsvalg, siger Socialdemokraternes gruppeformand.

Flertal for hastelov om hushjælpsfradrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce