Flere tilbud fra Come&stay


Flere tilbud fra Come&stay

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter et tilfredsstillende 2007 annoncerer it-selskabet nye tjenester med elektroniske tilbud til forbrugerne

I Danmark er varemærket jatak.com, og det står for alle mulige former for tilbud sendt elektronisk til forbrugerne. Det er en slags elektroniske tilbudsaviser og kuponhæfter.

Selskabet bag hedder Come&stay.com A/S, og det ligger fysisk på Lindevej i Dalum ved Odense. Come&stay.com A/S er en del af den franske koncern Come&stay.com.

Tilbuddene fra Come&stay.com A/S bliver ikke bare spredt som hagl ind i forbrugermassen, men sendes kun til de forbrugere, der har sagt ja tak til at få tilbuddene. På den vis kan it-selskabet tilbyde en målrettet markedsføring for en lang række firmaer.

I Danmark har Come&stay ifølge egne oplysninger 900.000 forbrugere, der har meldt sig til e-mail-tjenesten, og 600.000, der modtager tilbud via mobiltelefonen.

Nettoomsætningen steg fra 2006 til 2007 fra 18,8 millioner til 21,6 millioner, og årets resultat for 2007 blev 2,3 millioner mod 0,4 året før.

Selskabet i Danmark blev oprettet af erhvervsmanden Lars Kolind og investeringsselskabet Bankinvest under navnet Retail Internet, men blev i 2006 solgt til franske Come&Stay for et tre-cifret millionbeløb.

Den franske koncern come&stay.com har kontorer i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Frankrig, England, Holland Belgien, Polen, Italien, USA og Kina.

Flere tilbud fra Come&stay

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce