Gislev Rejser oplever stigende interesse for rene flybilletter til Italien.

Det fynske rejsebureau Gislev Rejser oplever stigende interesse for, at kunderne kun køber flybilletter og ikke pakkerejser til Italien.

Gislev sælger "flight only"-billetter til tre destinationer i Italien: Pisa og Verona i nord og Napoli i syd, og interessen for de rene flybilletter er stigende, oplyser Niels Ravn Jensen, kommerciel chef hos Gislev Rejser, dog uden at sætte konkrete tal på.

I løbet af de næste måneder har Gislev en afgang om ugen til Pisa og Napoli, mens der kun i juli flyves til Verona. Priserne ligger på 2398 for en returbillet (Pisa) og 2698 (Verona og Napoli).

Gislev forventer at sælge 400-600 "flight only"-billetter i løbet af sommeren.

- Det er først og fremmest muligheden for selv at planlægge sin ferie, som mange er tiltrukket af. Derudover er HCA Airport attraktiv at rejse fra, da den er let tilgængelig med gratis parkering, vurderer Niels Ravn Jensen.

Også lufthavnens kommende direktør, Hans Okholm Vejrup, glæder sig over fremgangen. Han vil især arbejde for at få decideret rutetrafik fra HCA Airport, og de ugentlige afgange til Italien er et skridt på vejen.

  • kolofon billede

    Af:

    Redaktionschef for områderne aktualitet, samfund og erhverv i Fyens Stiftstidende. Skriver ledere og andre artikler.