Færre besøgende i Tivoli

Tivoli fik færre besøgende i år. 2,8 millioner gæster besøgte haven.
Foto: Jens Dige / Polfoto

Færre besøgende i Tivoli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dårligt vejr og færre åbningsdage betød lavere besøgstal i Tivolis sommersæson 2008. 2,8 millioner gæster lagde en tur forbi forlystelseshaven.

Mere end 2,8 millioner gæster lagde vejen forbi Tivoli i København i sommersæsonen 2008. Tivoli sendte de sidste gæster hjem mandag, og alt i alt kunne den gamle forlystelseshave notere en mindre tilbagegang i antallet af besøgende sammenlignet med sidste år. En del af grunden er, at Tivoli i år havde seks færre åbningsdage i sommersæsonen end i 2007, siger Tivolis administrerende direktør Lars Liebst, som derfor er ganske tilfreds med besøgstallet.

- Korrigeret for de seks færre åbningsdage ender vi på niveau med sidste års besøgstal. Det må vi være tilfredse med i lyset af den generelle afmatning og den våde august. Samtidig kan vi glæde os over en høj gæstetilfredshed, siger administrerende direktør Lars Liebst.

Det var særligt august måned, der trak ned i gæsteregnskabet. Mens der sidste år strømmede 632.000 gæster til Tivoli i august 2007, så valgte kun 554.000 gæster at trodse regnen og gå en tur i Tivoli i august i år.

I alt besøgte 2.809.000 voksne og børn Tivoli i dette års sommersæson, som i år lå mellem 17. april og 22. september. Besøgstallet lød på 2.943.000 sidste sommer.

Rutsjebanerne og karrusellerne holder ikke stille længe - Tivoli slår dørene op igen for efterårssæsonen den 10. oktober.

Færre besøgende i Tivoli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce