Facebook og motorvejen trækker firmaer til Tietgenbyen

Bygningen som bliver nyt domicil for firmaet Inrotech på Tietgen Boulevard i erhvervsområdet. Foto: Nybolig

Facebook og motorvejen trækker firmaer til Tietgenbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nybolig Erhverv har lige solgt to grunde til private investorer og formidlet et 2000 kvadratmeter stort lejemål til robotvirksomheden Inrotech i Tietgenbyen, som især trækker på grund af logistikken og motorvejen. At Facebook er rykket ind, giver også mere status.

Det tager kun et par minutter at nå ud på den fynske motorvej, og så har området fået en stor tilflytter i form af Facebooks datacenter, der har givet området endnu mere eksponering.

Motorvejen er dog det helt store salgsargument, når mæglerne fra Nybolig Erhverv forsøger at sælge lejemål og grunde i området sydøst for Odense til nye potentielle lejere og ejere. Det har de lige gjort med virksomheden Inrotech.

- Vi har hjulpet dem med at finde et godt sted i et område, som er attraktivt, fordi det er i nærheden af motorvejen, og fordi det er et område, der er præget af vækst, siger Jesper Engskov fra Nybolig Erhverv.

Det var ham, der stod for kontakten mellem udlejer og firmaet Inrotech, som netop har sat underskriften på en lejekontrakt på Tietgen Boulevard i Tietgenbyen.

- Vi oplever generelt, at der er interesse for at komme til at bo i nærheden af motorvejen. Det er også ofte, at medarbejderne ikke bor i Odense, men kommer kørende til på motorvejen, og så har det betydning, om du bor få minutter fra E20, siger Jesper Engskov.

Facebook trækker

I oktober er det to år siden, at den amerikanske it-gigant begyndte at røre på sig på et 500.000 kvadratmeter stort byggeareal i området, og i dag fylder konstruktionerne til datacentret enormt i erhvervsområdet i Tietgenbyen, selv om der først tændes for kontakten i 2020.

Den nye store amerikanske tilflytter har også været med til at sikre en større interesse for området, end der var i forvejen.

- Det er blevet lidt et trækplaster. Det er klart, at virksomhederne gerne vil flytte ind i et område, der er præget af vækst, siger erhvervsboligmægleren.

Senest har den interesse skabt flere salg for Nyborg Erhverv, som netop har formidlet salget af to byggegrunde i området.

Facebook og motorvejen trækker firmaer til Tietgenbyen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce