Fabrikant frygter ikke globalisering


Fabrikant frygter ikke globalisering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selv om Rea Automatdrejning ApS som en produktionsvirksomhed i stålbranchen navigerer rundt blandt en del firmaer, som enten lukker eller flytter til Kina og andre lande med lave lønninger, skal man ikke forvente, at Rea gør det samme.

- Vi bliver her i Danmark, lyder det både fra grundlæggeren Arne Christensen og hans efterfølgere, Lone Demant Nielsen og Peter Nielsen.

- Rea er et dansk firma, og det bliver vi ved med at være, siger Arne Christensen, som ikke føler sig truet af kinesere eller andre.

- Vi mener selv, vi er de hurtigste i verden. Desuden er vores lønandel ikke specielt høj, da vi bruger højt avancerede maskiner, siger Arne Christensen, hvis firma både laver korte serier på 50 og 100 stk. samt lange serier på flere millioner stk.

- Hvis en kunde ringer om formiddagen og vil have sat en produktion i gang, kan vi levere de første emner dagen efter. Det kan ganske enkelt ikke gøres hurtigere, med mindre vi skal til at bruge tankeoverførsel eller vide, hvad vores kunder vil tænke i fremtiden, siger Arne Christensen, som især er træt af at høre om globaliseringen fra sin brancheorganisation, Dansk Industri.

- Dansk Industri kunne lige så godt kalde sig Kinesisk Industri, for lige nu er det hovedsageligt de firmaer, der flytter til Fjernøsten, organisationen servicerer, siger han.

- Og det er der sådan set ikke noget i vejen med, hvis de virksomheder selv betalte for servicen. Men i dag føler jeg, DIhelt har glemt det danske marked, siger Arne Christensen.

Fabrikant frygter ikke globalisering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce