FTF vil have lønkommission


FTF vil have lønkommission

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FTF melder nu ud til fordel for en lønkommission - en ligelønskommission, som sygeplejersker og lærere har krævet, bliver for snæver, mener Bente Sorgenfrey.

Sygeplejerskens krav var en ligelønskommission - nu ender det i bedste fald med en lønkommission.

Efter en række interne diskussioner og et udvalgsarbejde peger forhandlingsfællesskabet FTF, der både tæller sygeplejersker, pædagoger og lærere, på, at der nedsættes en bredere lønkommission - og ikke en specifik ligelønskommission.

Det fastslår FTF-formand Bente Sorgenfrey, efter at Venstres finansordfører Peter Christensen i weekenden understregede, at fagbevægelsen må blive enige om, hvorvidt de ønsker en ligelønskommission eller ej, før regeringen vil overveje det.

- Vi er sådan set enige i FTF om, at vi skal have en lønkommission. Der har været diskussioner hos os om, hvorvidt det var en lønkommission eller en ligelønskommission. Og det er faldet ud til fordel for en lønkommission, som skal behandle specifikke ting omkring ligeløn mellem mænd og kvinder, men i høj grad også se på løn i forhold til uddannelseslængde og løn i forhold til offentlig og privat ansatte. Vi vil gerne have en lidt bredere diskussion, siger Bente Sorgenfrey til Ritzau.

FTF vil have lønkommission

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce