Expert-effekt lod vente på sig

KT-chefen Peter Bøgholm regner med, at Experts massive markedsføring i år sætter mere skub i omsætningen. Desuden har forretningen lavet en afdeling med pc'er, fotoudstyr og mobiltelefoner.
Foto: John Fredy.

Expert-effekt lod vente på sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KT-Radio venter til gengæld omsætningsfremgang i år trods dårlige konjunkturer.

Fordelene af et snævert samarbejde med Expert-kæden er først nu ved at indfinde sig hos KT-Radio i Odense, der kalder sig Skandinaviens største specialforretning for elektronisk lyd og billede.

- Vi havde forventninger om at opnå en betydelig vækst ved at komme med under de godt 100 danske Expert-butikkers markedsføringsparaply, men først nu ser vi for alvor effekten, siger KT-chefen, Peter Bøgholm, der sidste sommer solgte en mindre andel af KT-Radio til norskejede Expert.

Chefen er utilfreds

Peter Bøgholm finder, at 2007/08-regnskabet, der blev afsluttet med udgangen af marts, er utilfredstillende.

Regnskabsåret er påvirket af overgangen til Expert- kæden, men de forventede fordele har ladet vente på sig. Årets målsætning var en klar styrkelse af markedsføringspositionen og en betragtelig vækst i omsætningen.

- Målet for vækst er ikke opfyldt tilfredsstillende, siger Peter Bøgholm, der konstaterer, at omsætningen, som af konkurrencehensyn ikke offentliggøres, har ligget stille.

Resultatet før skat blev beskedne 94.000 kroner trods finansielle engangsindtægter. På bundlinjen figurerer en nettoindtægt efter skat på 22l.000 kroner.

Nyt forretningsområde

Expert KT-Radio er dog nu begyndt at høste frugterne af den massive markedsføring. Desuden er butikken ombygget til et nyt forretningsområde, pc'er, mobiltelefoner og fotoudstyr, som har fået sin egen afdeling.

- Selv om forbrugerne er påvirket af den begyndende lavkonjunktur, har vi en klar forventning om, at det næste årsregnskab vil afspejle stigende aktivitet, siger Peter Bøgholm.

- Også selv om elektronik har været udsat for et prisfald, så der skal sælges flere enheder for at vækste på toplinjen, tilføjer han.

Forventningen for 2008/09 er en omsætningsfremgang på 10-15 procent, og året ventes at efterlade et plus på en million kroner på bundlinjen.

Expert-effekt lod vente på sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce