Erhvervslivet: Husk de store virksomheder


Erhvervslivet: Husk de store virksomheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ifølge Dansk Erhverv rammer regeringen plet med vækstudspil, men de store virksomheder overses, lyder det.

De små- og mellemstore virksomheder får en tiltrængt håndsrækning i regeringens vækstudspil. Men glem nu ikke de store virksomheder.

Sådan lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Erhverv, efter at regeringen med sit vækstudspil lægger op til at lettede administrative de byrder med 10 procent og fritage de små- og mellemstore virksomheder for at blive ramt af nye regler i tre år.

- Med bedre adgang til finansiering og mindre bøvl sætter regeringen to skud midt i skiven, når det gælder udfordringerne i mange små og mellemstore virksomheder, siger Christian T. Ingemann, der er direktør i Dansk Erhverv.

Han mener, at udspillet vil give de mindre virksomheder "et velfortjent regel-pusterum".

Men udspillet bør følges op af lignende initiativer til gavn for de store virksomheder i Danmark:

- Allerede nu vil de store virksomheder få glæde af målsætningen om en byrdeslankekur på 10 procent. Men lad os se erfaringerne af disse rigtigt fornuftige tiltag, og så i anden omgang prøve at overføre det også til de store virksomheder, siger Christian T. Ingemann.

Han efterlyser samtidig, at udspillet følges op af initiativer, der skal gøre det lettere for virksomhederne at komme ud over de danske grænser.

- Eksport er svær for mange små og mellemstore virksomheder. Der er brug for, at eksportfremmesystemet bliver styrket, så vi får fuld valuta for de midler, der nu afsættes, siger Christian T. Ingemann.

Ifølge Dansk Erhverv vil danske virksomheder med den rette hjælp årligt kunne øge eksporten af serviceydelser som blandt andet it, reklame og kommunikation med 22 milliarder kroner.

Erhvervslivet: Husk de store virksomheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce