Erhvervskunders utilfredshed med Danske Bank stiger


Erhvervskunders utilfredshed med Danske Bank stiger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danske Bank har nogle af de mest utilfredse erhvervskunder i Danmark, viser undersøgelse.

Knap har Thomas F. Borgen sat sit i chefstolen hos Danske Bank, før han mødes af en alvorlig udfordring.

Kundetilfredsheden blandt Danske Banks erhvervskunder har taget et markant dyk, og det er en bet for Borgen, som skal forsøge at løfte bankens indtjening.

Netop erhvervskunderne har nemlig altid været bankernes største indtægtskilde, skriver Jyllands-Posten.

- Det markante fald i kundetilfredsheden skal tages meget alvorligt, fordi erhvervskunderne normalt ikke lader sig påvirke af den generelle folkestemning, men tager stilling ud fra deres egne erfaringer med kvaliteten af produkterne og sparringen med banken, siger Otto Friedrichsen, aktiestrateg i kapitalforvalteren Formuepleje.

Det er en ny undersøgelse fra det uafhængige og ikke-kommercielle selskab Epsi, der årligt måler bankkunders tilfredshed i hele Norden, som viser et fald i Danske Banks erhvervskundetilfredshed på otte procent.

Dermed har banken nogle af landets mest utilfredse erhvervskunder overhovedet.

- Utilfredsheden er rettet mod servicen og produkterne samt tilgængeligheden til banken. Samtidig betragter de ikke banken som pålidelig, men det er især bankens image, som trækker ned, forklarer Helene Söderberg, der er administrerende direktør i Epsi Danmark.

Danske Banks image har blandt andet været plaget af den udskældte New Standards-kampagne og indførelsen af et gebyr for visse kunder for at have en konto i banken.

Erhvervskundedirektør Lars Mørch fra Danske Bank erkender over for Jyllands-Posten problemet.

- Der er ingen tvivl om, at vi har en udfordring. Vi kan se, at de mellemstore erhvervskunder er meget tilfredse med os, mens det kniber mere blandt de mindste virksomheder.

Erhvervskunders utilfredshed med Danske Bank stiger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce