Fynboer får snart let adgang til at beundre og måske endda købe flotte, gamle biler. En af Skandinaviens største forhandlere af klassiske biler åbner en afdeling i Odense.

Hvis du også er ved at være træt af anonyme mellemklassebiler designet i den samme vindtunnel, så er der håb forude.

Midt i oktober åbner bilforhandleren CC-Cars en afdeling på Blangstedgårdsvej i Odense. Her bliver der mulighed for at se og købe et udvalg af biler fra dengang, der var sjæl i køretøjerne.

CC-Cars siger selv, at firmaet har Skandinaviens største udvalg i klassiske biler i hovedsædet i Ans i Midtjylland. 30-35 af bilerne vil i fremtiden stå i Odense, hvor Kristian Grünhut Liborius fra Otterup vil passe på dem.

Han ejer CC-Cars Odense sammen med Christian Jensen, der også ejer den oprindelige CC-Cars-forretning. Den 40-årige fynbo bliver daglig leder af Odense-afdelingen og skal tage sig af salg og leasing, mens Christian Jensen står for indkøb og rådgivning.

De to forventer at sælge 50-75 klassiske biler i løbet af det første år i Odense. De venter blandt andet en del fynske og sjællandske kunder, som synes, at det er for langt at tage til Ans mellem Viborg og Aarhus. Bilerne er i køreklar stand, og man tager også biler i kommision.

Forretningen åbnes i weekenden 14.-15. oktober.

I forvejen findes en række forhandlere af klassiske biler rundt om på Fyn.

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidende/Fyens.dk og skriver især artikler om det fynske erhvervsliv. Tidligere har jeg arbejdet på Dagbladet Børsen, Månedsmagasinet Penge og Privatøkonomi, Aalborg Stiftstidende og Dagbladet i Roskilde. Jeg er medlem af bestyrelserne for Odense Journalistforening og for KFUM-Spejderne Gråbrødre Gruppe i Odense. Jeg er født i Fredericia men bor nu i Åløkkekvarteret i Odense i et gammelt hus, som jeg ejer sammen med min kone, der er freelancejournalist og især arbejder for Fagbladet 3F. Vi har to voksne børn.