Entreprenør køber op igen

Traditionelt kloakarbejde giver ofte store gener for trafikken. - Men generne ved en strømpeforing er langt mindre, og samtidig er det en billigere løsning, siger Flemming Skøtt, der er administrende direktør i Munk Forsyning. Med det seneste opkøb øger han selskabets ekspertise inden for kloakrenovering.
Foto: Peter Leth-Larsen/Fyens Stiftstidende

Entreprenør køber op igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Munck Gruppen, der er Fyns største entreprenør, har købt den sønderjyske virksomhed Berotech - købet skal øge virksomhedens position inden for renovering af kloakledninger.

Munck Gruppen har gennemført endnu et strategisk opkøb af en virksomhed, der skal gøre den fynske storentreprenør i stand til at løse flere opgaver, inden for renovering af kloakledninger. Den sønderjyske virksomhed Berotech er blevet en del Munch-familien, og denne gang er det selskabet Munck Forsyningsledninger, der har været på indkøb.

Berotech, der har base i Haderslev, har specialiseret sig i at lave strømpeforinger af kloakledninger.

En strømpeforing er en renoveringsmetode, der betyder, at utætheder i en ledning kan lukkes, uden at man skal grave hele kloakrøret op. Ifølge selskabets administrerende direktør Flemming Skøtt er der tale om en højt specialiseret teknik.

Med opkøbet ønsker virksomheden at ruste sig til større opgaver.

- Vi vil gerne gøre os mere bemærket inden for klimatilpasning, for det er en af de store udfordringer, som vi står over for i fremtiden, og med flere facetter inden for kloakrenovering håber vi på at blive en større spiller på markedet.

Entreprenør køber op igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce