En meget personlig handel


En meget personlig handel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Køber og sælger blev gode venner

Da Stefan og Dorte valgte at sælge deres hus igennem den nye ejendomsmæglerkæde boligtilbolig.dk, sagde de samtidig ja til præmissen, at de selv skulle vise huset frem for potentielle købere.

Umiddelbart afskrækkede det ikke Dorte. I virkeligheden var hun måske den allerbedste til at sælge huset, fordi hun sammen med Stefan har lagt en masse sjæl i det og kender hver en detalje.

- Men det er jo lidt af en balancegang. I virkeligheden bryder jeg mig ikke om at skamrose og faldbyde på den måde, som man bliver nødt til som sælger. Man blotter sig jo lidt. Tænk, hvis de ikke kan lide det, siger hun.

- Faren er også, at man kan blive for ivrig, når det er noget, man har brændt for at lave - det tror jeg i virkeligheden slet ikke, man behøver, hvis huset er i orden. Så skal man bare lade det tale for sig selv, supplerer Stefan.

Parret valgte selvfølgelig boligtilbolig.dk for at spare nogle penge på salæret.

Rationalet var, at så var der lidt mere tilovers til at slå af med, og for Dorte handlede det også om, at en stor del af arbejdet i forbindelse med en fremvisning jo skal gøres alligevel, selv om det er en mægler, der står for den.

- Huset skal jo gøres rent, pænt og præsentabelt under alle omstændigheder. Så kan man lige så godt gøre resten også, siger hun.

Friskbagte boller

Og der var service på. De var parat til at vise frem på alle tidspunkter af dagen, og Dorte krydrede fremvisninger med nybagte boller og friskbrygget kaffe.

Og det blev til en del bageplader med boller, for der var mange interesserede. I de tre uger, de nåede at have huset til salg, nåede hun at vise det frem til fem forskellige par, hvor de fire var oprigtigt interesserede og afgav et bud.

Allan og Susanne nåede at få boller og kaffe to gange, inden de slog til, og de oplevede det personlige møde med Stefan og Dorte som noget, der både var begrænsende og yderst positivt.

- Man er nok knap så kritisk, når det er ejeren selv, der viser rundt, og der var sikkert nogle spørgsmål, vi ville have stillet til en mægler, som vi ikke fik stillet, siger Susanne.

Men det positive i processen vejede dog langt tungere.

- De kender huset og kvarteret ud og ind og kunne fortælle, hvordan alting var lavet og hvorfor. Og så kunne de f.eks. navnene på de jævnaldrende børn i haverne rundt omkring. Det havde en mægler ikke kunnet, siger Susanne.

I det konkrete tilfælde tyder det på, at den meget personlige salgsproces også munder ud i et naboskab lidt ud over det sædvanlige. De to involverede par er simpelthen blevet gode venner i løbet af processen.

- Vi har fået nogle rigtigt søde naboer ud af det - og der er allerede lavet hul i hækken, griner Stefan.

En meget personlig handel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce