En frisk frokost: Madkasse-service vil skabe balance mellem råvarer og pris

Med sin madkasse vil cateringvirksomheden Frokostfirmaet give især advokater, revisorer og konsulenter med skæve frokosttider et tiltrængt alternativ til kantinemad og fastfood. Foto: Frokostfirmaet

En frisk frokost: Madkasse-service vil skabe balance mellem råvarer og pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Madkassen" er navnet på en ny frokostordning til erhvervslivet, der vil udkonkurrere metaltrætte kantiner og fastfood-lappeløsninger i både Odense, Århus og København.

35 kroner for en kasse med mad.

Sådan lyder cateringvirksomheden Frokostfirmaets nye koncept, der skal bide skeer med erhvervslivets mere traditionelle frokostordninger og kantineløsninger.

- Der er en del virksomheder, som ikke vil bruge mange penge på frokosten hver dag. Samtidig går de stadig op i kvalitet og madspild, og de vil have noget mere end den deres egen madpakke eller en pizza nede fra hjørnet. Det er for hele det segment, vi har skabt Madkassen, siger direktør i Frokostfirmaet, Simon Bowall.

Madkassen - som både produktet og konceptet i al sin enkelthed kaldes - leveres hver anden dag og består ifølge direktøren af "ekstremt gode råvarer".

- Mundwerk, som står for produktionen, udvælger særlige pølser, skinker, cremer og des lige, så man hver dag får et virkelig udsøgt frokostmåltid, som man selv kan tilberede, lige når det passer én, siger Simon Bowall, der driver Frokostfirmaet fra dets københavnske hovedkvarter.

Madkassen
Er udviklet af virksomheden Frokostfirmaet i samarbejde med cateringfirmaet Mundwerk.Leveres hver anden dag i en kasse med indhold bestående af 2 slags pålæg med tilbehør, en salat, to madcremer og brød samt en varm eller en kold ret. Prisen per dag er 35 kroner.

Madkassen kan fra 1. april bestilles i København, Århus og Odense og er særligt henvendt til advokat-, konsulent- og revisionsfirmaer.
Med sin madkasse vil cateringvirksomheden Frokostfirmaet give især advokater, revisorer og konsulenter med skæve frokosttider et tiltrængt alternativ til kantinemad og fastfood. Foto: Frokostfirmaet
Med sin madkasse vil cateringvirksomheden Frokostfirmaet give især advokater, revisorer og konsulenter med skæve frokosttider et tiltrængt alternativ til kantinemad og fastfood. Foto: Frokostfirmaet

Fyn har forretningspotentíale

Til trods for, at virksomhedens hovedpublikum i mange år har været københavnere og nordsjællændere, er der i direktørens øjne ingen grund til at tro, at Madkassen ikke kan få tag i Århus og især Odense.

- Vores jyske kunder går meget op i, at prisen er lav, mens københavnere i højere grad lader spisevanerne afhænge af, om råvarerne er gode. På Fyn bygges der lidt bro imellem de to lejre, så en relativt billig madkasse-løsning med lækre råvarer vil klart kunne gøre sig gældende i Odense, siger Simon Bowall.

Frokostfirmaet forventer at sælge omkring 1000 madkasser om dagen i konceptets første seks måneder, der skydes i gang 1. april.

De første kunder har allerede meldt sig, og generelt har direktør Simon Bowall stor tiltro til sit madkasse-koncept, som muligvis vil inspirere andre.

- Lad os se, hvor længe vi har markedet for os selv, men indtil videre er vi tilfredse med situationen, siger Simon Bowell.

En frisk frokost: Madkasse-service vil skabe balance mellem råvarer og pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce