Morgenholdet, der mødte klokken 6 i morges, besluttede efter et møde at lægge strejken bag sig og fortsætte arbejdet på distributionslageret i Odense. Også i hovedkvarteret i Albertslund er strejken slut.

Strejken på flere af Coops distributionslagre er nu slut, skriver finans.dk. Mandag morgen besluttede morgenholdet i Odense på vegne af de ialt 186 fynsk ansatte lagermedarbejdere at genoptage arbejdet.

Strejken begyndte torsdag aften i hovedkvarteret i Albertslund som en protest mod ledelsen, efter at to medarbejdere havde fået påtale for "dårlig opførsel".

Det fik også natholdet på non-food-lageret i Odense til at gå hjem i sympati med kollegerne fra Albertslund. Og siden fulgte både daghold og aftenhold efter. Også medarbejderne på ferskvarelageret i Hasselager valgte at strejke i solidaritet.

Strejken betød, at butikspersonale måtte indkaldes til at betjene lagrene, og kunderne kunne nogle steder opleve tomme hylder.

Coop står bag butikskæderne Kvickly, Fakta, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen og Irma med sammenlagt cirka 1.200 butikker fordelt over hele landet.

  • Af:

    Jeg er erhvervsjournalist på Fyens Stiftstidende og fyens.dk. Mit primære stofområde er arbejdsmarkedsstof, men jeg skriver også om andre businessområder. Jeg er uddannet journalist i 2004 og har siden læst statskundskab på kandidatniveau.Jeg blev ansat på Fyens Stiftstidende i februar 2014, og har i en periode fungeret som nyhedschef. Tidligere i min karriere har jeg været ansat på Ritzaus Bureau og Ekstra Bladet. Jeg bor i Odense med min mand og vores to børn.