Med mere end 600 varenumre kommer første del af konkursboet Kamco under hammeren i slutningen af oktober.

Mere end 50 varebiler, 40 gravemaskiner, 28 maskintrailere, specialværktøj, traktorer og andet entreprenørgrej er klar til at komme under hammeren, når maskinparken fra den fynske entreprenør Kamco skal realiseres.

Og det er kun begyndelsen. I første omgang er det materiel fra afdelingen i Gadstrup, der ligger få kilometer syd for Roskilde, der skal sælges. Det fortæller Henrik Juhl, der er administrerende direktør i auktionsfirmaet Dam Online.

- Inden for entreprenørbranchen er det her den største auktion, vi har haft i huset siden 2013, og derfor kan det være svært for køberne at overskue det hele.

Henrik Juhl, administrerende direktør, damonline.dk 

- Mandag går vi i gang med at gøre det hele op i Odense, men selv om der også her er tale om en del, så er det knap så meget som på Sjælland, siger han.

I første omgang er der i alt 609 katalognumre, og de er delt op i fem kategorier for at gøre det mere overskueligt.

- Inden for entreprenørbranchen er det her den største auktion, vi har haft i huset siden 2013, og derfor kan det være svært for køberne at overskue det hele, siger Henrik Juhl, der foreløbig kan notere sig en stor interesse for auktionen.

For allerede nu har der været mere end 90.000 visninger på en video, som auktionshuset har lavet forud for salget.

Tilbage i maj indgav den fynskejede virksomhed sin egen konkursbegæring, og samtidig blev 125 medarbejdere sendt hjem. Hovedsædet lå i Odense, men det var et par store fjernvarmeopgaver i København, der trak tæppet væk under virksomheden.

Der er eftersyn på effekterne onsdag den 25. oktober. De kan ses på adressen Erhvervsparken 17 i Gadstrup. Torsdag den 26. oktober klokken 11 slutter den første del af auktionen, og herefter lukkes de sidste fire dele ned med en times mellemrum.

Henrik Juhl forventer, at effekterne fra afdelingen i Odense vil blive sat til salg i midten af november.

  • Bach-Laursen_Thomas_(2015)_014

    Af:

    Journalist, HD(A). Er skrivende på erhvervsredaktionen. Uddannet fra SDU i 2005 med praktik på Dagbladet Børsen. Har tidligere været på lokalredaktionen i Kerteminde, hvor også tovholderfunktionen på Kerteminde Ugeavis blev udfyldt over flere omgange. Senest da avisen blev relanceret i 2011. Siden blev der lavet nyheder til Fyens.dk og trukket i snorene bag tillægget Man:d, der i dag går under navnet Gear. Tjente de første lommepenge på en afløsertjans som avisbud. Gæt selv hvilket blad.

Mere om emnet

Se alle
3
125 er sendt hjem: Fynsk entreprenør er begæret konkurs

125 er sendt hjem: Fynsk entreprenør er begæret konkurs