Ejeren af Lei:k vil betale lån tilbage til sine støtter.

OPDATERET 17.40: Vi skrev tidligere, at det stadig var muligt at få indløst gavekort, deal-beviser og lignende hos Lei:K. Dette er ikke tilfældet. Vi beklager fejlen.

De mange mennesker, der har hjulpet Odense-restauranten Lei:k med at komme igang, har ikke mistet deres penge, selv om selskabet bag restauranten er gået konkurs.

Det forsikrer restaurantens stifter Kim Lei-Jensen.

Da han skulle starte restauranten, efterlyste han startkapital på Facebook og blandt kunder.

En lang række personer lånte ham i alt omkring 300.000 kroner til at komme i gang, og de penge er ikke tabt ved konkursen, siger han.

Har betalt halvdelen

- Jeg har betalt halvdelen tilbage, resten får også deres penge, selv om der nok vil gå noget tid. Jeg lånte pengene personligt, så de har ikke noget med konkursen at gøre, siger Kim Lei-Jensen.

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidende/Fyens.dk og skriver især artikler om det fynske erhvervsliv. Tidligere har jeg arbejdet på Dagbladet Børsen, Månedsmagasinet Penge og Privatøkonomi, Aalborg Stiftstidende og Dagbladet i Roskilde. Jeg er medlem af bestyrelserne for Odense Journalistforening og for KFUM-Spejderne Gråbrødre Gruppe i Odense. Jeg er født i Fredericia men bor nu i Åløkkekvarteret i Odense i et gammelt hus, som jeg ejer sammen med min kone, der er freelancejournalist og især arbejder for Fagbladet 3F. Vi har to voksne børn.

Mere om emnet

Se alle
4
Kritik og støtte: Lei:k-konkurs skaber kraftig debat

Kritik og støtte: Lei:k-konkurs skaber kraftig debat

58
Skat taber: Odense-restaurant fortsætter trods konkurs

Skat taber: Odense-restaurant fortsætter trods konkurs

Restaurantfestival lokker odenseanere ud at spise

Restaurantfestival lokker odenseanere ud at spise