Mandag vil Nykredits koncernchef Michael Rasmussen møde sine fynske kunder i Odense oven på nyheden om de øgede bidragssatser

Onsdag den 2. marts skulle Nykredit-topchefen Michael Rasmussen have været forbi Odense for at forklare utilfredse kunder, hvorfor deres priser nu vil komme til at stige. Mødet endte med at blive rykket og finder nu sted mandag 14. marts klokken 17-19 på Mageløs 2 i Odense C.

Mødet er et led i koncernchefens tur rundt i Danmark, hvor han vil fortælle mere om, hvordan Nykredit vil hæve bidragssatserne for at imødegå nye og skærpede kapitalkrav.

Siden nyheden om højere bidragssatser kom frem, har Michael Rasmussen været i modvind hos Nykredits og Totalkredits kunder, og for kort tid siden udviklede konflikten sig til en shitstorm på de sociale medier. Derfor vil han nu møde kunderne, hvor de er, for at forklare sig, og på mødet vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål til Michael Rasmussen.

Samtidig er der mulighed for at høre mere om, hvorfor Nykredit søger at blive børsnoteret. Som der står i mødets begivenhed på Facebook, "Mød os i Odense", står Nykredit i øjeblikket over "store forandringer", som de gerne vil formidle nærmere til deres kunder. I skrivende stund har begivenheden 44 deltagere og 59 interesserede.

  • Af: