EDB Gruppen afnoteres


EDB Gruppen afnoteres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EDB gruppen afnoteres fra børsen efter opkøb. Konkurrencemyndigheder har allerede sagt ja til Cidrons bud på EDB Gruppen.

EDB Gruppen er solgt til Cidron og bliver i den forbindelse afnoteret fra børsen, oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse. Købet af EDB Gruppen har været undervejs længe, og konkurrencemyndighederne har sagt ja til Cidrons opkøb af aktierne.

Cidron ejer nu 90,2 procent af aktierne og stemmerne og vil efter 23. september tvangsindløse de resterende aktionærer og afnotere EDB Gruppen. Den 23. september udløber købstilbuddet fra Cidron, der vil give 166 kroner per aktie.

Lars Terney, bestyrelsesformand i Cidron og partner i Nordic Capital er tilfreds.

- Vi er meget glade for, at vi nu kan gennemføre en afnotering af EDB Gruppen, idet vi nu i højere grad kan koncentrere os om udviklingen af selskabet og den eventuelle videre konsolidering af branchen, som er vores ambition med købet af EDB Gruppen. siger Lars Terney.

EDB Gruppen har mere end 30 år på bagen og hovedkontor i Herning. Selskabet har kontorer i flere lande og omkring 850 medarbejdere. Omsætningen var 911 millioner kroner i 2007, og det samlede resultat før skat nåede næsten 73 millioner kroner - det bedste nogensinde.

EDB Gruppen afnoteres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce