E-handel fastholder højt niveau


E-handel fastholder højt niveau

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

E-handlen i Danmark fastholdt i første kvartal et højt niveau på linje med sidste kvartal af 2008. Det viser, at online-løsninger står stærkt i krisetider.

Danskerne handler fortsat så meget på nettet, at handlen har samme omfang som i fjerde kvartal af 2008.

Det viser den ny kvartalsopgørelse fra Dansk e-handelsanalyse.

I forhold til samme kvartal året før er handlen steget med 11,5 procent, mens der i forhold til fjerde kvartal sidste år er tale om en ganske beskeden stigning.

- Vi er glade for, at den positive trend i nethandlen er fortsat i årets første kvartal. Det understreger den stærke forankring af e-handel hos danskerne, og at især online-løsninger står stærkt i økonomiske nedgangstider, siger Morten Kamper, direktør i Foreningen for Distance- og Internethandel.

Andelen af nethandler med fysiske varer er steget til 62 procent.

Morten Kamper tilføjer, at den store andel af fysiske varer stiller krav til distributionen.

- Her lever flere nye løsninger op til kundernes forventninger om bekvemmelighed og fleksibilitet med stadig flere leveringsmuligheder, senest med Post Danmarks pakkeautomat Døgnposten, understreger direktøren.

Foreningen af Dansk Internethandel har overtaget opgørelsen af e-handel fra E-handelsfonden, der har stået for analysen siden 2007.

- Det falder naturligt inden for vores arbejdsområde at overtage arbejdet med analysen. Vi er fortsat inde i en fantastisk dynamisk udvikling, og det er vigtigt, at vi hele tiden har så præcist og tidssvarende et billede af nethandlen som muligt, forklarer Morten Kamper.

E-handel fastholder højt niveau

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce