DuPont: Vi har købt Danisco


DuPont: Vi har købt Danisco

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Amerikanske DuPont overtager den danske koncern Danisco efter at have fået 92 procent af aktierne med bud.

Amerikanske DuPont meddeler, at man med succes har afsluttet købstilbuddet på den danske koncern Danisco. DuPont vurderer, at man havde fået 92,2 procent af aktierne ved slutningen af udbuddet.

Dermed var man pænt over den grænse, som var nødvendig for at lade tilbuddet gå igennem.

- Vi er glade for, at købstilbuddet er lykkedes, og at vi kan gå videre med at integrere Danisco i DuPont, siger Ellen Kullmann, bestyrelsesformand og adm. direktør i DuPont.

DuPonts bud på Danisco-aktierne lød i sidste ende på 700 kroner pr. aktie, efter at man undervejs måtte forhøje buddet lidt.

Ellen Kullmann peger på, at Daniscos virksomhed inden for ingredienser til fødevarer samt selskabet Genencors enzymer supplerer DuPonts egne produkter.

- Denne sammenlægning vil skabe en førende virksomhed inden for branchen for industriel biovidenskab, siger Ellen Kullmann.

Formanden for Daniscos bestyrelse, Jørgen Tandrup, er meget tilfreds med, at et overvældende flertal af aktionærerne har accepteret tilbuddet fra DuPont.

- DuPont og Danisco deler kulturelle værdier funderet i fantastiske videnskabelige og udviklingsressourcer, siger Jørgen Tandrup.

Ved at nå over de 90 procent af aktierne kan DuPont tvangsindløse de øvrige aktionærer og dermed overtage og afnotere hele Danisco.

Samlet set udgør handlen en overtagelse til en værdi af omkring 33,4 milliarder kroner for Danisco.

DuPont: Vi har købt Danisco

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce