Dong åbner for salg af fibernet

DONG kalder fibernettet "fremtidens kommunikationsteknologi" men vil alligevel sælge det.
Foto: POLFOTO

Dong åbner for salg af fibernet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dong Energy søger nye veje for at styrke selskabets fibernet og åbner herunder for et eventuelt frasalg.

Energikoncernen Dong Energy åbner nu for et eventuelt frasalg af selskabets fibernetværk. Det sker i forbindelse med, at Dong Energy har startet en proces for at sikre en bedre udnyttelse af fibernettets muligheder. Man går nu i dialog med udvalgte selskaber på telemarkedet, både danske og udenlandske. Resultatet kan blive et partnerskab eller en køber til fiberaktiviteterne, oplyser Dong Energy.

- Fibernettet er fremtidens kommunikationsteknologi, og vi ønsker, at mange flere kan komme med på fremtidens lynhurtige internet og få digitalt tv og telefoni i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, siger René Vedø, der er ansvarlig for Dongs fibernet.

Dong Energy har gennem tre år etableret en kommunikationsplatform, der sikrer, at mange husstande og virksomheder kan få adgang til fibernettet. Men det tager tid at få gjort fibernettet til en succes.

- Vi følger vores planer, hvad angår etablering af infrastrukturen. Men det tager længere tid end forventet at modne markedet og få kunderne med, siger René Vedø.

- Vores mål er, at mange flere kunder hurtigere bliver interesseret i fibernet, og derfor er vi åbne for at involvere os i et partnerskab eller helt give stafetten videre, siger René Vedø.

Dong åbner for salg af fibernet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce