Direktøren for Roskilde Bank fratræder

Søren Kaare-Andersen: Havde jeg vidst, hvad jeg ved i dag, havde jeg aldrig sagt ja til at blive direktør.
Foto: Tariq Mikkel Khan/POLFOTO

Direktøren for Roskilde Bank fratræder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med udgangen af april er adm. direktør Søren Kaare-Andersen fortid i Roskilde Bank. Han forlader stillingen til fordel for Lars Jensen.

Administrerende direktør i den nye Roskilde Bank Søren Kaare-Andersen fratræder med udgangen af april sin stilling. Han afløses af bankdirektør Lars Jensen.

Ledelsen i Roskilde Bank har ifølge en pressemeddelelse lavet en masterplan for afviklingen af banken, der er ejet af Nationalbanken og banksektorens private beredskab. Denne plan fører nu til vagtskiftet.

Søren Kaare-Andersen, som har stået midt i stormvejret før og under Roskilde Banks kollaps i august sidste år, er tilfreds med at afviklingen af banken nu er sat på skinner.

- Det er et passende tidspunkt at stoppe nu, da det aldrig har været meningen, at jeg skulle stå for selve afviklingen af banken. Jeg vælger at fratræde med det samme. Man skal ikke sidde til pynt, når beslutninger er truffet, udtaler Søren Kaare-Andersen.

Den snart forhenværende adm. direktør vil stadig være tilknyttet banken som rådgiver, fordi der ifølge bestyrelsen er brug hans ekspertise og indsigt i banken.

Den nye øverste ansvarlige for Roskilde Bank, Lars Jensen, har kørt parløb med Søren Kaare-Andersen, siden han blev hentet ind fra Nordea til afviklingen af banken.

Et af Lars Jensens vigtigste job den kommende tid er at skaffe en ny bank til de kunder, som stadig er i Roskilde Bank - banken fik blandt andet 1400 erhvervskunder og 6000 privatkunder tilbage fra de tre købere af Roskilde Banks filialnet.

- Vi skal gøre vores bedste for at stabilisere disse kunders økonomi mest muligt, så de får en bedre mulighed for at vælge en ny bank. Vi har lagt en tidsplan for arbejdet, men uanset hvad, så bliver vi på broen indtil alle problemerne er løst, udtaler Lars Jensen i en pressemeddelelse.

Direktøren for Roskilde Bank fratræder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce