Kim Thykjær bliver direktør for Sparekassen Sjælland-Fyns erhvervsaktiviteter på Fyn efter 13 år i Fionia og Nordea.

Sparekassen Sjælland-Fyn har fået ny områdedirektør på Fyn. 40-årige Kim Thykjær er netop tiltrådt sin stilling, hvor han får ansvaret for alle sparekassens erhvervsaktiviteter på Fyn. Det skriver pengeinstituttet i en pressemeddelelse.

Kim Thykjær kommer fra en stilling i Nordea, hvor han havde ansvaret for mellemstore erhvervskunder fra hele Fyn. Han kom til Fionia Bank, der senere blev til Nordea, i 2005 og har i de seneste syv år været leder af erhvervsfilialen i Odense. Han begyndte sin karriere i Danske Bank i 1997.

Den nye områdedirektør har altid arbejdet og boet i Odense, hvor han bor sammen med sin kone og to døtre, og har især gennem sit seneste job et godt kendskab til erhvervsaktiviteterne på Fyn.

- Jeg ser frem til at få et endnu dybere kendskab til markedsområdet, og som lokalkendt har jeg en god fornemmelse af, hvor det fynske erhvervsliv er på vej hen, udtaler Kim Thykjær ifølge pressemeddelelsen.

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidende/Fyens.dk og skriver især artikler om det fynske erhvervsliv. Tidligere har jeg arbejdet på Dagbladet Børsen, Månedsmagasinet Penge og Privatøkonomi, Aalborg Stiftstidende og Dagbladet i Roskilde. Jeg er medlem af bestyrelserne for Odense Journalistforening og for KFUM-Spejderne Gråbrødre Gruppe i Odense. Jeg er født i Fredericia men bor nu i Åløkkekvarteret i Odense i et gammelt hus, som jeg ejer sammen med min kone, der er freelancejournalist og især arbejder for Fagbladet 3F. Vi har to voksne børn.