Dejligt at arbejde i Middelfart


Dejligt at arbejde i Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal sparekasse atter i top på internationalt job-barometer

Middelfart Sparekasse er et enestående sted i Europa at arbejde.

Det slår årets analyse gennemført af instituttet Great Place to Work endnu en gang fast.

På en konference i London i dag blev de 100 bedste arbejdspladser i Europa kåret med efterfølgende offentliggørelse i Financial Times.

Resultaterne, der bygger på besvarelser af 230.000 medarbejdere fra 1250 arbejdspladser i 15 europæiske lande, placerer Middelfart Sparekasse blandt de 10 bedste små- og mellemstore arbejdspladser i Europa.

Unimerco og Middelfart Sparekasse er to af kun fire virksomheder, der har kvalificeret sig til listen med Europas bedste arbejdspladser hvert år, siden den første liste blev offentliggjort i 2003, mens Irma for femte gang kvalificerer sig til den europæiske top.

Resultaterne fra årets undersøgelse viser endvidere, at ledelsen på Danmarks bedste arbejdspladser viser en højere grad af tillid til medarbejderne, end ledelsen på de bedste arbejdspladser i andre europæiske lande.

Således mener 92 procent af medarbejderne på Danmarks bedste arbejdspladser 2007, at "ledelsen stoler på, at de gør et godt stykke arbejde uden at se dem over skulderen", og at "ledelsen anerkender hændelige fejltagelser som en del af arbejdet". Tilsvarende mener 91 procent af medarbejderne, at de "får tildelt meget ansvar". 

13 ud af Europas 100 bedste arbejdspladser ligger i Danmark, og det må siges at være pænt, når den danske befolkning kun udgør cirka 1,3 procent af Europas samlede indbyggertal, konkluderer Great Place to Work.

Dejligt at arbejde i Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce