Corepath Robotics udvider efter få måneder i Odense Robotics startup-hub - forventer endnu flere ansatte i fremtiden

De har kun tilbragt fem måneder i robotstartup-hubben ved Teknologisk Institut, men allerede nu er der meldt om vokseværk hos Corepath Robotics.

Firmaet har netop ansat fire nye medarbejdere, bl.a. med støttekroner fra Automationsboost.

Corepath Robotics har ansat to studentermedhjælpere til softwareudvikling og en deltidsansat, som har ekspertise i databaseprogrammering.

Derudover har Corepath ansat Sabina Kethelz, som får en afgørende rolle i at opbygge et forhandlernetværk for virksomheden, fortæller adm. direktør i firmaet, Jimmy Alison Jørgensen.

- Vi er utrolig glade for at have Sabina med på holdet. Jeg er sikker på, at hun kan være med til at udvikle virksomheden, og vi får bl.a. gavn af hendes brede netværk og kendskab til området, siger han.

Kethelz har arbejdet som forretningsudvikler for Blue Ocean Robotics, som i dag er til stede i en lang række lande verden over i form af datterselskaber og partnerskaber. Hun har også arbejdet som salgskoordinator hos Vestas.

Hun ser frem til at etablere et forhandlernetværk for den hastigt voksende virksomhed.

- Vi kommer som noget helt nyt til at give virksomhederne muligheden for let og fleksibelt at automatisere processer som slibning, fræsning og flere andre sundhedsskadelige processer, siger hun om potentialet i Corepaths løsning.

I januar rykkede Corepath Robotics som blot den anden virksomhed ind i robot-kuvøsen hos Odense Robotics, som i samarbejde med Teknologisk Institut åbnede en startup-hub for nye små robotfirmaer i Odense.

Corepath blev nummer to i rækken af beboere i robothallen med deres software og visionløsninger til især små- og mellemstore virksomheder, som gerne vil introducere robotter i produktionen.

Patent på algoritme

Firmaet har patenteret en algoritme, som gør det muligt for robotter selv at planlægge, hvordan en opgave skal udføres indenfor alt fra slibning til fræsning og polering. Først udfører robotten en 3D-scanning, hvor Corepaths visiondel træder i kraft.

Adm. direktør Jimmy Alison Jørgensen har en klar forventning om at vokseværket fortsætter - og spørgsmålet er, hvor længe kuvøsen i Teknologisk Institut er stor nok til firmaet.

- Vi vil fortsætte med at udvikle løbende og vil være travlt beskæftiget med kontinuerlig udvikling samt eksport af vores teknologi til store dele af verden. Det vil kræve mange dygtige medarbejdere at løfte den opgave, siger direktøren.

  • Byline_

    Af:

Mere om emnet

Se alle
Får større netværk: Robotvirksomhed sælger ejerandel for 50 millioner

Får større netværk: Robotvirksomhed sælger ejerandel for 50 millioner

12
Endelig: Unge er vilde med robotuddannelse

Endelig: Unge er vilde med robotuddannelse

Robotter: Fynske iværksættere klar med prototype

Robotter: Fynske iværksættere klar med prototype