Danske virksomheder uberørt af iransk uro


Danske virksomheder uberørt af iransk uro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Business as usual. Sådan lyder meldingen fra danske virksomheder i Iran, der ikke umiddelbart er berørt af de voldsomme uroligheder i landet.

Danske virksomheder i Iran er ikke umiddelbart berørt af de voldsomme uroligheder, der præger landet. Det skriver Business.dk. Og det kommer ikke bag på Peter Thagesen, afsætningspolitisk chef i DI.

- Det er i forvejen så besværligt at gøre forretning i Iran, så de virksomheder, der er aktive dernede, er vant til at arbejde under vanskelige betingelser. Derfor gør få ugers uro ingen forskel, i hvert fald ikke på kort sigt, siger han til avisen.

Danmarks største virksomhed A.P. Møller-Mærsks containerrederi Maersk Line har to kontorer i Iran: Et i hovedstaden Tehran og et i den sydlige havneby Bandar Abbas.

- Vores forretning og kontorer i landet er ikke påvirket af de ting, der foregår i øjeblikket. Det er business as usual indtil videre, og vi har ikke fået meldinger om andet, siger pressemedarbejder i A.P. Møller-Mærsk, Michael Storgaard.

Heller ikke ingeniørkoncernen FLSmidth er påvirket af urolighederne. Koncernen har et kontor i Iran, men har ifølge business.dk afsluttet de projekter, som selskabet var i gang med.

Den danske eksport til Iran udgjorde i 2007/2008 en værdi af 900 millioner kroner. Langt de fleste danske virksomheder, der gør forretning i landet er ikke selv tilstede, men benytter sig af agenter.

Danske virksomheder uberørt af iransk uro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce