Danske badebyer er de dyreste i Europa


Danske badebyer er de dyreste i Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danske badebyer er de dyreste for en familie, der skal købe en række almindelige varer, viser ny undersøgelse.

Danmark har afløst Frankrig som det dyreste land, når der laves småindkøb på ferien. Det oplyser bilistorganisationen FDM Travel på baggrund af en undersøgelse fra den tyske organisation ADAC.

Den tyske organisation har undersøgt, hvad 34 produkter og tjenester for en familie med to børn koster i 50 europæiske badebyer, fordelt på 10 lande.

- Ikke overraskende er det billigst at handle i badebyerne i Østeuropa. Det er dog værd at bemærke, at Spanien får en flot placering i top tre, siger salg- og udviklingschef hos FDM travel Line Danvad.

For Spanien spiller det dog ind, at man blandt andet har tjekket priserne på det toldfrie Tenerife.

Undersøgelsen viser, at Bulgarien er billigst, mens Danmark er dyrest. Hvor kurven i gennemsnit kan fyldes op for 977 kroner i Bulgarien, så koster de samme varer og ydelser i Danmark i snit 1536 kroner. Holland følger skarpt efter med 1409 kroner.

- Danskernes favorit kør-selv destination Italien bliver overhalet af et andet populært kør-selv land Kroatien, når det gælder om at have gode priser. Til gengæld er maden billig i mange af de italienske badebyer, siger Line Danvad.

Undersøgelsen viser også, at det er dyrest at leje en solseng i italienske Cesenatico i Emilia Romagna ved Adriaterhavet. Her koster det 149 kroner.

Det dyreste badested var danske Fanø. Her koster ADACs varekurv 1618 kroner.

Danske badebyer er de dyreste i Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce