Danske Bank får ny fynsk områdechef

Fra Danske Banks finanscenter på Albani Torv i Odense skal der træffes langt flere beslutninger, når fynske virksomheder skal have kreditter eller finansiering. Dermed lander en større del at ansvaret hos den 52-årige Jan Reifling, der er bankens nye områdedirektør på Fyn.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Danske Bank får ny fynsk områdechef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

52-årige Jan Reifling afløser den tidligere direktør Søren Jan Nielsen, som nu er en del af landeledelsen.

Med en gennemgribende ændring af organisationen har Danske Bank sagt farvel til den geografiske opdeling på erhvervsområdet - det betyder, at langt flere beslutninger fremover skal træffes decentralt.

Hidtil har Danske Banks aktiviteter på erhvervsområdet fulgt en geografisk opdeling, men ved årsskiftet har banken lavet en omfattende ændring af organisationen. Det betyder, at landets regionale opdeling med fire regionsdirektører nu bliver nedlagt.

Fyn betyder det, at den tidligere erhvervskundedirektør Jan Reifling fremover får titel af områdedirektør. Han afløser Søren Jan Nielsen, der er blevet forfremmet og nu er blevet en del af landeledelsen.

For få år siden blev et sted mellem 70 og 80 procent af kreditbeslutningerne i Danske Bank truffet centralt, men den udvikling har banken været i gang med at ændre over de seneste år, og med den nye organisation sætter den turbo på processen.

- Vi vil gerne vende det om, så langt de fleste beslutninger fremover kan træffes tæt på kunderne. Det stiller større krav til os, for de forventer, at vi har større indsigt i de enkelte forretningsmodeller, siger den nye områdedirektør.

Danske Bank får ny fynsk områdechef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce