52-årige Jan Reifling afløser den tidligere direktør Søren Jan Nielsen, som nu er en del af landeledelsen.

Med en gennemgribende ændring af organisationen har Danske Bank sagt farvel til den geografiske opdeling på erhvervsområdet - det betyder, at langt flere beslutninger fremover skal træffes decentralt.

Hidtil har Danske Banks aktiviteter på erhvervsområdet fulgt en geografisk opdeling, men ved årsskiftet har banken lavet en omfattende ændring af organisationen. Det betyder, at landets regionale opdeling med fire regionsdirektører nu bliver nedlagt.

Fyn betyder det, at den tidligere erhvervskundedirektør Jan Reifling fremover får titel af områdedirektør. Han afløser Søren Jan Nielsen, der er blevet forfremmet og nu er blevet en del af landeledelsen.

For få år siden blev et sted mellem 70 og 80 procent af kreditbeslutningerne i Danske Bank truffet centralt, men den udvikling har banken været i gang med at ændre over de seneste år, og med den nye organisation sætter den turbo på processen.

- Vi vil gerne vende det om, så langt de fleste beslutninger fremover kan træffes tæt på kunderne. Det stiller større krav til os, for de forventer, at vi har større indsigt i de enkelte forretningsmodeller, siger den nye områdedirektør.

  • Bach-Laursen_Thomas_(2015)_014

    Af:

    Journalist, HD(A). Er skrivende på erhvervsredaktionen. Uddannet fra SDU i 2005 med praktik på Dagbladet Børsen. Har tidligere været på lokalredaktionen i Kerteminde, hvor også tovholderfunktionen på Kerteminde Ugeavis blev udfyldt over flere omgange. Senest da avisen blev relanceret i 2011. Siden blev der lavet nyheder til Fyens.dk og trukket i snorene bag tillægget Man:d, der i dag går under navnet Gear. Tjente de første lommepenge på en afløsertjans som avisbud. Gæt selv hvilket blad.

Mere om emnet

Se alle

Kun hver femte anbefaler bank til venner

Danske Bank kæmper fortsat med kundetilfredsheden

Se hvor populær din bank er