Dansk pyramideselskab brugt til svindel


Dansk pyramideselskab brugt til svindel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det amerikanske børspoliti skruer op for blusset mod et dansk skuffeselskab, en dansk advokat og en dansk bankkonto, der er blevet brugt til svindel.

Den amerikanske anklagemyndighed skruer nu op for blusset under ægteparret John og Marian Morgan. De to anklages for at have brugt deres danske anpartsselskab Morgan European Holdings i Stenløse og den danske advokat Eli Heckscher ApS samt en konto i Danske Bank til i bedste pyramidestil at franarre investorer mere end 60 millioner kroner. Det skriver dagbladet Børsen.

Kendes ægteparret skyldige i samtlige 18 anklagerpunkter, risikerer de at blive idømt mere end 200 års fængsel.

Ifølge den amerikansk-baserede pengejæger Bill Branscum, fra Oracle International, der lever af at spore udbytter fra international svindel i eksempelvis pyramidelignende strukturer, bliver der lige nu slået hårdt ned på denne slags forbrydelser.

- Politiets efterforskere gør et rigtigt godt job. Anklagerne kræver seriøse strafudmålinger, og dommerne slår hårdt ned på denne type folk i retssagerne, siger Bill Branscum til avisen Herald Tribune, der udkommer i den del af Florida, hvor ejerne af det danske selskab, John og Marian Morgan, bor og nu er stillet for retten.

Eksemplerne på lange fængselsdomme til pyramidesvindlere er mange. Mest kendt er vel nok den størst sag af dem alle mod Bernard Madoff, der afsoner en straf på 150 år.

Dansk pyramideselskab brugt til svindel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce