Dansk modetøj som nødhjælp


Dansk modetøj som nødhjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danske tøjvirksomheder brænder inde med overskudslagre af modetøj. Nyt projekt med Dansk Røde Kors skal sikre, at tøjet i stedet ender som nødhjælp.

Dansk modetøj skal ende som nødhjælp. Et nyt samarbejde mellem Dansk Textil & Beklædning og Dansk Røde Kors skal sikre tøj på kroppen og penge til nødlidende rundt om i verden.

Mange tøjvirksomheder brænder jævnligt inde med partier af tøj, som enten er overskudsproduktion eller 2. sortering. Og det skal nu komme verdens nødlidende til gode, siger Mikkel Gudsøe, projektleder i Handelsafdelingen, Dansk Textil & Beklædning.

- Det skal ikke sælges og bliver eventuelt blot destrueret. Men det er tøj, der sagtens kan bruges. Derfor er det oplagt at lave et formaliseret samarbejde med Dansk Røde Kors. Medlemsvirksomhederne skal blot udfylde en formular, så afhenter Dansk Røde Kors tøjet. Efter aftale med virksomhederne bliver det enten brugt som nødhjælp eller solgt gennem Dansk Røde Kors' butikker, siger Mikkel Gudsøe.

Modetøj som nødhjælp er en del af FashionAid, som er et nyt initiativ fra Dansk Textil & Beklædning, der skal gøre social ansvarlighed - CSR - lettere tilgængeligt for danske mode- og tekstilfirmaer.

Dansk modetøj som nødhjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce