Dansk luksusvingård sat til salg

Vingården Stengården som den præsenteres på ejendomsmægler Ole Lindgreens hjemmeside.

Dansk luksusvingård sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For 19 millioner kroner kan en dristig vinmager få sig en stor dansk vingård.

Esrum: Kunne du tænke dig at få din egen vingård - komplet med stokke og vineri? Så skal du bare finde 19 millioner kroner frem, og Stengården ved Esrum Sø nord for Fredensborg kan blive din.

Lad det være sagt med det samme: Vinproduktion i Danmark er stadig noget af en nichevirksomhed, og de gamle ord om at for at tjene en lille formue på vin, skal man begynde med en stor, gælder ikke mindst for danske vinproducenter. Det har også de hidtidige ejere af Stengården i Nordsjælland, ægteparret Henrik Elsner og Lona Christrup, måttet sande.

Deres vinfirma Stone Grange Aps. har i flere år haft underskud i millionstørrelsen, og selvom Henrik Elsner ifølge epn.dk tjente en mindre formue, da han i 2001 solgte sin andel af biotek-firmaet Pharmexa, som han var med til at stifte 1992, vil han tilsyneladende ikke spilde flere penge på vingårdsprojektet.

Nettoydelse: 98.880 kroner

Parret har ifølge epn.dk sat ejendommen med en cirka 7000 kvadratmeter stor vinmark på en sydvendt skråning til salg hos ejendomsmægler Ole Lindgreen for 19 millioner kroner. Udbetalingen er på 950.000 kroner, og den månedlige nettoydelse på 98.880 kroner.

Der skal med andre ord en god slat penge til at køre vinproduktionen videre. Vil man have produktionsudstyret til vinkælderen med, kommer det oven i prisen på de 19 millioner kroner.

En fremtidig ejer kan forvente en årlig produktion på godt 3000 flasker rødvin og rosé fra de 2100 vinstokke, skriver ejendomsmægleren i sin salgsannonce.

Dansk luksusvingård sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce