Dansk bank er Europas bedste arbejdsplads


Dansk bank er Europas bedste arbejdsplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den sydjyske Frøs Herreds Sparekasse er kåret til Europas bedste arbejdsplads foran 800 andre virksomheder.

Europas bedste arbejdsplads ligger i Sydjylland. Den lille Frøs Herreds Sparekasse er blandt 800 andre virksomheder hædret med den fornemme titel. Kåringen fandt sted i Paris, Frankrig.

Det er første gang, at en danskejet virksomhed har vundet titlen. Sparekassen har hjemsted i Rødding og filialer i flere sydjyske byer.

Virksomhederne er blevet målt af deres medarbejdere på emner som troværdighed, respekt, retfærdighed, stolthed og fællesskab. Bag prisen står organisationen Great Place to Work.

- Glade og dygtige medarbejdere er forudsætningen for at betjene kunderne bedst muligt. Derfor satte vi os et mål for år tilbage om at nå helt til tops med hensyn til medarbejdernes tilfredshed, fortæller Kurt Jensen, administrerende direktør i Frøs Herreds Sparekasse.

- Sammen har vi nået målet, og det er alle vi 134 medarbejdere meget stolte og glade over, fortsætter direktøren.

Sparekassen blev allerede sidste år kåret til Danmarks bedste arbejdsplads og blev da nummer syv i Europa. Også tidligere har sparekassen haft fornemme placeringer.

Hæderen bliver blandt andet markeret ved, at alle sparekassens medarbejdere giver anerkendelsen videre til de lokalsamfund i Syd- og Sønderjylland, som virksomheden er en fast del af. Mandag vil alle medarbejdere udpege lokale ildsjæle, som de vil besøge og hædre.

Beskæftigelsesminister Inger Støjberg (V) ønsker sparekassen stort tillykke.

- Jeg er utrolig glad for og stolt over, at en dansk arbejdsplads er den bedste i Europa.

- Virksomheden har fokus på trivsel og nærhed og på, at når medarbejderne har det godt, har kunderne det også godt. Dermed går Frøs Herreds Sparekasse forrest med at vise, at et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø også gavner bundlinjen, siger ministeren.

Dansk bank er Europas bedste arbejdsplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce