Danmarks rigeste mand har købt sig ud af fynsk selskab

Lego-ejer Kjeld Kirk Kristiansen er efterhånden vant til at tabe penge på heste. Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix

Danmarks rigeste mand har købt sig ud af fynsk selskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lego-ejer Kjeld Kirk Kristiansen har købt sig ud af foderfirmaet Innordic International efter to år med underskud. Han har købt rettighederne til at sælge tilskudsprodukter til heste, skriver Finans.dk.

Underskud: Lego-ejer Kjeld Kirk Kristiansen er vant til at tabe penge på heste. I flere år har hans stutteri Blue Hors givet underskud, og nu har Lego-milliardæren, som er Danmarks rigeste, besluttet at købe sig ud af det fynske foderfirma Innordic International, der de seneste år også har givet underskud. Det skriver Finans.dk.

Hans stutteri Blue Hors har købt sig ud af ejerkredsen i Innordic International og har afhændet sin aktiepost på omkring 20 procent af foderfirmaet.

- Ændringerne i Blue Hors' ejerandel i Innordic International A/S skyldes, at Blue Hors har købt rettighederne til at sælge tilskudsprodukterne til heste i gensidig forståelse med Innordic International A/S, skriver Blue Hors' direktør, Ole Magnus Petersen, i en mail til Finans.dk.

Dyr forretning

Innordic International har afleveret to årsregnskaber med røde tal på bundlinjen. Det er dog ikke så uvant for Kirk Kristiansen at tabe penge på heste. De sidste fem år har Blue Hors nemlig tabt næsten 220 millioner kroner.

Kjeld Kirk Kristiansen er eneejer af stutteriet, som han grundlagde i 1992. Det er et af landets største og har avlet flere heste, som har deltaget ved OL.

Kjeld Kirk Kristiansen søn Thomas Kirk Kristiansen ejer også et stutteri på Fyn, mens Lego-milliardærens yngste datter, Agnete Kirk Thinggaard, er en af Danmarks bedste dressurryttere.

Danmarks rigeste mand har købt sig ud af fynsk selskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce