Danisco-chef glæder sig over klart aktionær-ja


Danisco-chef glæder sig over klart aktionær-ja

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Daniscos administrerende direktør Tom Knutzen glæder sig over klart resultat, der gør livet lettere for alle.

Det er utroligt positivt, at vi fik så klart et resultat.

Sådan er reaktionen hos administrerende direktør Tom Knutzen, Danisco, efter at hans selskab nu bliver overtaget af DuPont.

- Det betyder, at vi får den rene løsning, hvor Danisco helt og fuldt bliver en del af DuPont. Det giver en følelse af lettelse og et bedre afsæt for at integrere Danisco i DuPont, siger Tom Knutzen.

Såfremt opkøbet var endt med at få mellem 80 og 90 procent af aktierne, kunne man være havnet i en situation med mindretalsaktionærer, hvor Danisco heller ikke kunne tages af fondsbørsen.

- Dette her gør livet lettere for alle parter, siger Tom Knutzen.

Han er overbevist om, at overtagelsen vil være god for Danisco. DuPont betaler et stort beløb, fordi Danisco passer til DuPont, lyder vurderingen.

- De vil videreudvikle Daniscos forretning, og hele forretningen. Hvordan det så skal gøres præcist, det må DuPont jo bestemme, siger Tom Knutzen.

Opkøbet vil betyde forandringer for Danisco, erkender Tom Knutzen. Men det overordnede billede bliver ifølge topchefen positivt.

Både den store fabrik i Grindsted og de førende faciliteter i Brabrand venter Tom Knutzen at se udnyttet videre frem. Desuden mener han også, at Danisco i København har vigtige kompetencer, som der bliver brug for fremover.

Samtidig kan samarbejdet med DuPont meget vel udmønte sig i ny vækst.

- DuPont er en stor og stærk virksomhed. Dette betyder helt klart vækstmuligheder for Danisco, både på den korte, men i særdeleshed på den lange bane, siger Tom Knutzen.

Danisco-chef glæder sig over klart aktionær-ja

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce