Hemming Van fik mere tid til familien og sommerhuset, da han solgte familievirksomheden og forårsrullerne fra Nyborg i december 2015 - tiden skal dog ikke bruges til at gå ind driften i Easyfood, hvor hovedaktionæreren trygt overlader driften til le

Da Hemming Van i december 2015 solgte forårsrulle-virksomheden Daloon i Nyborg til hollandske Izico fik han med et slag mere luft i kalenderen, men de ledige huller i kalenderen er ikke blevet fyldt ud med projekter hos Easyfood.

- Nej, det har aldrig været planen. Vi har en dygtig ledelse og gode medarbejdere til at styre driften og den virksomhed. Jeg ville bare gå i vejen, siger Hemming Van.

Forbindelsen til mobiltelefonen er svigtende fra sommerhuset på Nordfyn, hvor Hemming Van gør det, som var et af formålene med at sælge den virksomhed, hans far startede tilbage i 1960.

- Målet var at få mere tid med familien, og det er også lykkedes, siger han.

Samtidigt er det altså også lykkedes at skabe en succesfuld forretning i Easyfood, som han har købte sig ind i ad flere omgange og i dag ejer 73,5 procent af aktierne i.

GOG og startup

Kolding-virksomheden er den største af de investeringer, han har igennem sit investeringsfirma HV Invest, men der er også plads til andre ting på paletten.

- Jeg har andre projekter som bl.a. GOG (håndboldklubben i Gudme, red.) og nogle mindre investeringer i startup-virksomheder, jeg bruger tid på. Men ellers har jeg fået frihed til at bruge mere tid på familien, og det gør jeg bl.a. ved at nyde det gode vejr heroppe i dag, siger han, mens forbindelsen svigter igen.

Den driftige forretningsmand bruger dog ikke al sin tid i sommerhuset, og han vil ikke afvise, at der kan være flere investeringer på vej, siger han, da han igen går igennem klart og tydeligt igen.

- Nej, jeg vil ikke sige, at jeg ikke skal finde andre investeringer. Men det er ikke noget, jeg har travlt med, siger han.

  • Byline_

    Af:

Mere om emnet

Se alle
2
Opgav at sælge: Tidligere Daloon-boss har succes med brød og kager

Opgav at sælge: Tidligere Daloon-boss har succes med brød og kager