DR ser gode takter i regnskab


DR ser gode takter i regnskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Underskud i Danmarks Radio blev mindre end ventet, og den offentlige medievirksomhed følger økonomisk handlingsplan.

Danmarks Radio (DR) fik i 2008 et mindre underskud end ventet. Årsresultatet bliver et underskud på 78 millioner kroner, hvilket er 73 millioner kroner bedre end budgetteret.

Resultatet viser ifølge medievirksomheden, at Danmarks Radio følger en økonomisk handlingsplan fra 2007. En handlingsplan, som betyder, at DR forventer overskud på bundlinjen igen i 2010.

Hovedårsag til det forbedrede resultat er lavere driftsomkostninger, øgede indtægter samt lavere finansielle omkostninger end ventet. Forbedringerne er sket, selv om finanskrisen også har påvirket Danmarks Radios økonomi, idet man har haft en yderligere omkostning på 148 millioner kroner til pensionskassen for tjenestemænd.

- Regnskabet viser, at der er kommet styr på økonomien i DR. Samtidig lever DR op til sine public servicekrav og leverer kvalitetsindhold på alle sine platforme. Det synes jeg godt vi kan være tilfredse med, siger DRs bestyrelsesformand Michael Christiansen.

2008 blev også året, hvor DR opnåede sin hidtil mest positive måling i befolkningens opfattelse af programkvaliteten. Og samtidig har danskerne i det forgangne år vurderet DR til at være landets mest troværdige medievirksomhed.

DR ser gode takter i regnskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce