DR P4 Fyn ansætter to kendte fynske tv-ansigter, som også skal styrke stationens tv-indslag

Odense: "Sig HEJ til vores nye kolleger, Niklas Bøgh Bonnemose og Jakob Risbro, som du snart kan møde i DR P4 Fyn. Undskyld til Anker Boye og til TV2/Fyn for, at vi snuppede to af jeres rigtig dygtige folk".

Sådan annoncerede DR P4 Fyn på sin facebookside, at stationen i nær fremtid får to nye medarbejdere med journalistisk tyngde.

Den tidligere vært på TV2/ Fyn, Jakob Risbro, kommer nemlig fra en stilling som nyhedschef og redaktionschef på kanlen, hvor også Niklas Bøgh fungerede som journalist og redaktør indtil august 2014. Her begyndte han i Borgmesterforvaltningen som chefkonsulent. Efter et lille år hos byens borgmester Anker Boye, vender han 1. juni tilbage til at være journalist.

Nyheden om de to nye medarbejdere blev med det samme kommenteret af Anker Boye og TV2/Fyn-direktør Esben Seerup:

"Alt forladt DR P4 Fyn", skrev borgmesteren og Esben Seerup fulgte op med en lignende melding:

"Osse alt forladt fra TV2/Fyn: Vi arbejder som bekendt i det fynske folks tjeneste - og går ikke så meget op i de der "medieplatforme...".

Elsker at fortælle historier

Jakob Risbro stopper på TV2 Fyn efter dækningen af folkemødet på Bornholm. Og kommer - hvis folketingsvalget udskrives i løbet af den næste måned - til at arbejde med netop det i sin første tid på DR P4 Fyn.

- Jeg er stolt af de forandringer, jeg har været med til at lave på TV2 Fyn, men jeg glæder mig også til at få snuden i sporet og være journalist og i det hele taget komme tilbage til faget. Jeg elsker at fortælle historier og være udfarende, og det er meget svært at kombinere med jobbet som chef, siger Jakob Risbro.

Såvel Jakob Risbro som Niklas Bøgh kommer på DR P4 Fyn til også at trække på deres store erfaring med at lave tv, da stationen hver dag - udover at lave radio - producerer indslag til TV Avisen og også laver historier til 21 Søndag.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist på Odense Redaktionen. Skriver om lidt af hvert, blandt andet socialt udsatte, psykisk sårbare og interessante menneskeskæbner. Kan specielt godt lide fortællende journalistik. Har skrevet to bøger, om Klaus Riskær (2005) og Remee (2010).