DI: Afskaf efterlønnen


DI: Afskaf efterlønnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DI og De Radikale vil have kigge på efterlønnen igen. Finansminister Lars Løkke Rasmussen (V) afviser, men er glad for indspark til debatten.

Efterlønnen skal afskaffes. Så klar er opfordringen fra Hans Skov Christensen, administrerende direktør i DI - Organisation for erhvervslivet - til de danske politikere. Men finansminister Lars Løkke Rasmussen (V) vil ikke bare afskaffe den politisk sprængfarlige efterlønsordning. Alligevel er han glad for, at DI med præsentationen af den nye vækstplan vil sætte en dagsorden.

- Det er et kærkomment og positivt indspark i debatten. Det er godt, når stærke samfundsdebattører understreger de her pointer. Så det gør selvfølgelig indtryk, når DI siger, at en femtedel af deres virksomheder mangler hænder. Regeringen har viljen til at diskutere det, men vi står ved de forlig, vi har indgået, siger Lars Løkke Rasmussen til Ritzau.

Hans Skov Christensen peger i forbindelse med lanceringen af DI's vækstplan på, at der er brug for reformer, hvis den økonomiske vækst skal fortsætte. Her er det helt afgørende at skaffe flere hænder, for ledigheden er stadig rekordlav. Ifølge DI-direktøren er det oplagt at fjerne efterlønnen.

DI: Afskaf efterlønnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce