DF: DI lægger låg på EU-debat


DF: DI lægger låg på EU-debat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DI forsøger at lægge låg på den EU-kritiske debat, mener Dansk Folkeparti efter, at organisationen har kritiseret kritikere af EF-Domstolen.

Dansk Folkeparti tager nu til genmæle over for DI og kritiserer organisationen for at forsøge at lægge låg på den kritiske EU-debat.

DI-formand Jesper Møller har betegnet det som udtryk for nationalt snæversyn ikke at ville acceptere EF-Domstolen som øverste myndighed og håndhæver af EU's fælles spilleregler. Men kritikken af Dansk Folkeparti og andre, der ikke har villet acceptere domstolens afgørelser bærer af, at den sædvanlige elite puster sig op, så snart der er ved at komme en ganske almindelig og fornuftig kritisk diskussion om noget, der har med EU at gøre, mener gruppeformand i Dansk Folkeparti, Kristian Thulesen Dahl.

- Det virker som om, at DI er bange for diskussionen om EU. Derfor tager jeg det som udtryk for, at man forsøger at få lagt låg på den almindelige kritiske debat, der er om EU - og det på et tidspunkt, hvor der ellers er tendenser i den modsatte retning, siger Kristian Thulesen Dahl.

Han henviser til, at såvel den nye konservative leder, erhvervsminister Lene Espersen, som Venstres spidskandidat til EU-Parlamentet, Jens Rohde, har lagt op til en mere kritisk dialog om EU.

DF: DI lægger låg på EU-debat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce