Connie: Kom så Bent


Connie: Kom så Bent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Regionerne og Sundhedskartellet har sat sig til forhandlingsbordet - og det er nu, de skal slå til, hvis de selv skal afblæse strejken på landets sygehuse.

Det er absolut sidste udkald. Det var holdningen fra såvel Sundhedskartellet som regionerne inden forhandlingerne mandag eftermiddag om at indgå overenskomst for sygeplejersker, bioanalytikere og jordemødre. Opnås der ikke en aftale nu, så er et regeringsindgreb eneste mulighed.

Sundhedskartellets formand Connie Kruckow fastholder kravet om 15 procent i lønstigning over tre år, men hun havde et forslag med i tasken, der kombinerer sundhedspersonalets krav med regionernes i spørgsmålet om at bruge vikarpenge på lønforhøjelser til det faste personale.

- Ambitionen er selvfølgelig at gå efter et forlig. Vi har et forslag med, der kombinerer regionernes udspil og vores forslag fra sidste uge, og så er det op til regionernes formand Bent Hansen om han vil indgå forlig eller han ikke vil. Finder vi ikke en løsning nu, så ved jeg snart ikke, hvad der skal til. Og regionerne har jo ikke været særlig kreative - det er ikke meget, der er kommet fra dem. Men jeg har da taget tandbørsten med for en sikkerheds skyld, siger Connie Kruckow.

Flere hundrede demonstrerende sygeplejersker foran regionernes hovedsæde i København mødte forhandlerne med højlydte krav om mere i løn.

Connie: Kom så Bent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce