Anders C. Coisbo i nyt samarbejde med stjernekokken Thomas Herman.

Den fynske, prinsbelønnede ølbrygger Anders Coisbo er klar med et nyt projekt efter det kuldsejlede samarbejde med it-millionæren Michael Sandal. Anders Coisbo er gået sammen med stjernekokken Thomas Herman, der også har interesser i det nye selskab Wine Family, der ifølge tv-reklamerne sælger vin til kostpris.

Men her handler det om øl. Anders C. Coisbo har brygget en økologisk pilsner med kamilleblomst og citrongræs. Og det smager af solskin, som kokken Thomas Herman udtrykker det i en pressemeddelelse om den nye øl.

Anders C. Coisbo har arbejdet hårdt for at komme på fode igen og var efter konkursen i sit oprindelige selskab Coisbo Beer ude i efteråret 2016 med en ny øl via enkeltmandsfirmaet Beer & Brewing. Han har altid betegnet sig selv som en iværksættertype, og nu har han fundet sammen med en ligesindet i Thomas Herman, som sammen med superiværksætteren Morten Strunge startede Wine Family i slutningen af 2016.

TheManBehind & Herman er navnet på det nye samarbejde mellem Coisbo, som er TheManBehind, og Thomas Herman, som er, nå ja, Herman. Timingen med lancering af den nye øl her midt på sommeren er perfekt, fordi der efter deres egne angivelser er tale om en "let og lækker sommerpilsner, der kan erstatte hvidvinen og rosévinen."

- Thomas Herman og jeg har ofte snakket om at brygge en øl sammen. Vi går begge to enormt meget op i den gode smag, så det var en sjov proces at gå rundt i hans køkken og lege med forskellige smage, siger Anders Coisbo.

  • kolofon billede

    Af:

    Redaktionschef for områderne aktualitet, samfund og erhverv i Fyens Stiftstidende. Skriver ledere og andre artikler.